Buda: Guvernul Ponta 2 este unul al baronilor

 

Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, susține că noul Guvern Ponta arată că un grup de baroni au pus mâna pe România. 

 

Este inadmisibil ca în această perioadă de austeritate naţională şi europeană, USL să propună un Guvern supraponderal, după mărimea clientelei de partid şi nu un Guvern bazat pe necesităţile ţării noastre. Este absolut hilar modul în care puterea înţelege să promoveze politica ”bunului simţ”, politică atât de vociferată în campaniile electorale.

 

Astăzi, acest colos politic nu face altceva decât să îşi contrazică din nou lozincile electorale, creând ministere şi structuri pompoase, doar pentru a potoli poftele baronilor locali şi naţionali.

 

Pe de altă parte, deşi judeţul Cluj a obţinut un scor electoral foarte bun, Victor Ponta îl marginalizează din nou, aşa cum ne-a obişnuit şi în mandatul precedent, nenominalizând nici un ministru clujean. Este trist faptul că, în această componenţă „elitistă” a noului Guvern, Victor Ponta a omis de bunăvoie să numească un clujean care să reprezinte interesele cetăţenilor din inima Transilvaniei, preferând în schimb să nominalizeze miniştri plagiatori sau mai grav, cu dosare penale. Această lovitură pe care astăzi USL-ul a aplicat-o României prin suprapopularea Guvernului dar şi prin desemnarea unor miniştri pătaţi profesional, moral şi legal, în frunte cu un prim-ministru plagiator, demonstrează încă o dată faptul că legea nu înseamnă nimic pentru cei de la putere iar restabilirea credibilităţii în faţa partenerilor accidentali va fi spulberată total”, a declarat Daniel Buda.

 

Guvernul Ponta 2 are 26 de ministere și trei vicepremieri, între care numai unul fără portofoliu.

 

GUVERNUL Ponta 2 are 20 de ministri, 6 miniștri delegați și 3 vicepremieri

Comentarii Facebook