Boc vrea lege ca să impună reguli: Baciule, nu ai bani de creșă, plătim toți / Apare un bloc de 20 de etaje în Baciu, nu pot face nimic


Primarul Emil Boc spune că legea zonelor metropolitane i-ar da puterea de a uni Cluj-Napoca și comunele din jur, pentru a face urbamism unitar.

Dacă nu ai creșă în Baciu, punem toți bani și facem creșă în Baciu. Dacă se stabilește un plan de dezvoltare urbanistică, acela se respectă. Nu ca acum că mă rog eu de cei din Baciu sau Florești  ”Știți, vă rog, să faceți ca la Cluj!””, a declarat primarul Emil Boc.

Nu sunt eu șef. Nu se schimbă nimic la nivel de decizie. Primarii din Baciu sau Apahida rămân primarii, doar că se impune elaborarea unor planuri de dezvoltare unitară a unităților din zona municipiilor reședință de județ, care au forță juridică obligatorie. Nu mai pot să iasă din ele. Degeaba am găsit la mine un document să aprobăm la buza dintre Baciu și Cluj un bloc de 20 de etaje, ceva de acest gen, unde știm să este imposibil să te miști la intrarea in Baciu dinspre Cluj. Noi am făcut toate demersurile pentru centura metropolitană pentru tren. De cinci ani lucrez la asta. Recunosc că totul s-a făcut cu colaborarea cu primarii din zonă, pentru că altfel nu puteam face nimic fără Gilău, Florești, Baciu și Apahida”, a precizat primarul Emil Boc. 

Boc continuă disputa cu primarul din Baciu: E o problemă să ai 20.000 de locuitori și să nu ai o creșă


Comentarii Facebook