Miercuri 28 Iulie

Boc continuă disputa cu primarul din Baciu: E o problemă să ai 20.000 de locuitori și să nu ai o creșă


Primarul Emil Boc i-a dat replica primarului din Baciu, care l-a ironizat zilele trecute, spunând că primarul ar trebui să își vadă de metrou. 

Boc spusese anterior că este anormal ca în Baciu să nu fie nicio creșă și oamenii să vină în Cluj-Napoca. Primarul comunei Baciu, Balazs Janos, a spus că: ”Totul e o mare poveste. De ce credeți că i-ar păsa primarului din Cluj-Napoca câte creșe avem, atâta timp cât nimeni din zona metropolitană nu își poate înscrie copilul la nicio creșă din Cluj? Am mai auzit că manifestă mare interes față de urbanismul din comunele limitrofe, nu cumva sa ne trezim cu blocuri de 20 de etaje. Serios? Și atunci cum se face că doar Clujul are așa ceva? Vrei să fii băgat în seamă în zona metropolitană? Pentru Dumnezeu „domne”, fă ceva pentru zona metropolitană! Unde este trenul metropolitan, unde este centura de sud? Unde este metroul? Spor la vopsit asfaltul în metropola de cinci stele în culori de altfel simpatice. În rest … să auzim de bine, fiecare cu ai lui”, a postat Balazs Janos pe Facebook.

Joi dimineața, Emil Boc a revenit cu un atac:  ”Nu-l întrebați și pe primarul din Baciu când face o creșă. Întrebați și pe alții! Dacă nu au infrastructură în zona aia, ce să facă?

Când ai o populație de aproape 20.000 de locuitori în comună și să nu ai o creșă, cred că asta e o problemă, pentru comunitatea aia”, a spus primarul Emil Boc, despre Baciu.

Povestea din spatele videoclipului viral în care Van Damme petrece cu români pe ritmuri de manele: „Ne-am împrietenit”

Comentarii Facebook