Boc susține că el nu este un ”greu” în PNL: Am numai 78 de kg. Discuțiile din partid rămân acolo. PNL e liderul Guvernului


Primarul Emil Boc a refuzat să comenteze declarațiile lui Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, care a acuza conducerea partidului de ”ciolaniadă”.

Ce se întâmplă în partid rămâne în partid. Pe mine mă interesează să avem Guvern până la Crăciun. Viața de partid este un deliciu pentru presă.

Nu știu dacă 78 de kilograme cât am eu e greutate mare, de la 100 de kilograme e greutate. Băgați dvs bățul prin gard, dar nu veți găsi dincoace un câine care să latre.

PNL -ul este la guvernare și are primul ministru. Ieri (marți, 22 decembrie) a trecut studiul de fezabilitate pentru proiectul de la Mărtinești pentru legarea la Autostradă. În februarie martie se va declanșa licitația și la finele anului 2022 această lucrare se va termina. Nu cred că cineva din PNL, USR sau UDMR se va opune pentru dezvoltarea Transilvaniei.

Vor fi ajutate toate comunele din Cluj, prin conectarea centurii la Autostradă. Turda va fi complet ajutată și scutită de trafic.

Lucrurile se mișcă. Ce avem de discutat în partid trebuie să rămână acolo”, a declarat primarul Emil Boc, la emisiunea Ziua de Cluj.

Acesta a spus că administrația centrală trebuie depolitizată și că trebuie să fie numiți specialiști. ”Noi aveam obiceiul după 90 încoace să colorăm politic tot, de la femeie de serviciu în sus. Nu este posibil acest lucru. În SUA când se schimbă administrația Trump pleacă o serie de funcționari, dar marea masă de profesioniști rămâne”, a spus Emil Boc.

Foto: Transilvania Reporter

Comentarii Facebook