Se distribuie tabletele elevilor din Florești


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, anunță că s-a început distribuția tabletelor cumpărate pentru elevii din localitate care nu au posibilitatea de a accesa cursurile online.

”În cursul acestei dimineți (n.red. marți), cele 359 de tablete, au fost preluate de la Primăria Florești de către directorii școlilor floreștene. Acestea vor ajunge la noii lor utilizatori, până miercuri, 23 decembrie. Tabletele îndeplinesc criteriile de performanță necesare învățământului online și vor avea conexiune permanentă la internet.

Educația este un pilon important în dezvoltarea oricărei societăți. Dincolo de greutățile cu care ne confruntăm din cauza pandemiei, realitatea este că o societate modernă are nevoie să integreze noi tehnologii în procesul educațional”, a declarat primarul Bogdan Pivariu.

Acest lot de tablete reprezintă doar prima etapă în planul pe care îl avem pentru îmbunătățirea actului educațional, urmând să achiziţionăm pe fonduri europene tablete pentru toţi elevii din Floreşti, a mai spus ediliul.

Comentarii Facebook