Duminica 28 Aprilie

Boc se laudă cu Festivalul de mâncare de lângă stadion. Clujenii îi cer să pună mâna la lucru și să lase postările


Primarul Emil Boc nu a ratat ocazia de a posta pe contul său de Facebook fotografii realizate de fotografii de la Primăria Cluj-Napoca, la evenimentele care au fost în oraș în week-end. 

Atmosferă faină la Cluj: un nou weekend plin de evenimente. Clujenii și nu numai s-au bucurat de un sfârșit de săptămână plin de evenimente culturale, sportive și de timp liber, precum Noaptea albă a galeriilor, Cupa Mondială de Darts, Street Food Festival, Art in the Street, Toamna Muzicală Clujeană, Întâlnirile Internaționale de la Cluj sau vernisajul expoziției de sculptură a domnului Liviu Mocan - ”‘Cuvântul s-a făcut trup’’, din Piața Unirii. Evenimente sprijinite financiar de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca”, a scris Emil Boc.

Clujenii vor însă mai multă acțiune. ”D-le primar, va apreciez mult si sunt mandra ca sunteti primarul nostru, dar chiriile mari pe care le platesc cei de la Street Food si care se traduc in preturile ridicate, nu indica tocmai o sustinere din partea primariei. Sunt convinsa ca puteti gasi variante prin care sa le oferiti mai multa sustinere, pentru ca ati demonstrat pana acum ca va pasa de Cluj si clujeni”, a comentat cineva referitor la prețurile foarte mari de la astfel de evenimente.

Altcineva apreciază calitatea vieții, dar vrea metrou: ”Apreciez si am apreciat aceste evenimente care cresc calitatea vietii in oras. Dar ar cam fi timpul sa incepem sa sapam la metroul ala daca vrem sa existe si un viitor in orasul acesta!”.

Comentarii Facebook