Marti 14 Iulie

Drumul de legătură Sud din Florești va fi amenajat pentru circulația autobuzelor CTP


Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a anunțat că Drumul de legătură de Sud, prin spatele mall-ului, va fi amenajat pentru a prelua traficul autobuzelor CTP.

Demaram interventiile pe Razoare si nu numai. Vor incepe o serie de lucrari de conservare pe traiectul Drumului de Legatura Sud. Lucrarile sunt necesare avand in vedere starea drumului, situatia juridica complexa a executiei Drumului de Legatura si orizontul de timp pana la finalizarea noii proceduri de achizitie publica a unei noi executii. 

Este vorba de lucrari aparte, inedite. Se va incepe cu o portiune de 300 m din strada Razoare, partea de jos. Apoi vor urma verificari, prelevare esantioane, analize de laborator (da, da, la drum !!) si vom continua saptamanile urmatoare, functie si de conditiile meteo, cu Razoare si nu numai... Ulterior ne dorim a introduce pe acel traseu autobuze CTP. 

Astfel, MARTI, 15 OCTOMBRIE, intre orele 9-18, pe str Razoare, sectorul de drum cuprins intre Amethyst si intersectia cu strada Crizantemelor, circulatia auto va fi complet inchisa”, a precizat primarul Horia Șulea.

Comentarii Facebook