Boc s-a întâlnit cu boss -ul Galatei - FOTO și VIDEO


Primarul Emil Boc s-a întâlnit, miercuri, 7 noiembrie, cu reprezentanţii clubului sportiv Galatasaray Istanbul, în avampremiera meciului de Liga Campionilor, cu CFR Cluj.

Oficialii echipei de fotbal Galatasaray Istanbul, în frunte cu Lutfi Aribogan, CEO Club Sportiv Galatasaray,  au fost primți în vizită la Primăria Cluj de Emil Boc.

Ne dorim ca în această seară să avem parte de un meci fair-play şi ne dorim ca amândouă echipele să ajungă în primăvara europeană alături de Manchester, una în Champions League şi una în Europa League", a declarat primarul Emil Boc.

Aceştia au purtat discuţii în principal pe tema meciului din acestă seara dintre echipa clujeană şi echipa turcă, dar şi despre relaţiile de colaborare politice şi economice dintre Turcia şi România.

Între România şi Turcia există relaţii foarte de colaborare în plan economic şi în plan politic şi dorim să păstrăm aceste relaţii de colaborare", a mai declarat Boc.

CEO Galatasaray, Lutfi Aribogan, a declarat că România şi Turcia sunt prietene.

"România şi Turcia sunt două ţări prietene. Cluj şi Galatasaray sunt în acelaşi timp două cluburi prietene. Din timpul în care domnul primar era prim-ministru şi până în prezent, avem o relaţie foarte strânsă. A susţinut proiectele şi echipa turciei. Sperăm ca indiferent de rezultat, prietenia va triumfa", a declarat Lutfi Aribogan.

 

CFR Cluj și Galatasaray se înfruntă de la ora 21.45, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”.

Comentarii Facebook