Ce spune Emil Boc despre proiectul ”Fără fustă scurtă în cimitirele din Cluj”. Regulamentul cimitirelor e în dezbatere - VIDEO

 

Proiectul privind regulamentul cimitirelor din Cluj-Napoca ar urma să prevadă aplicarea unor amenzi de până la 800 de lei pentru cei care adoptă o ținută indentă în cimitir.

 

Cred că e bine că într-un oraș, care aspiră să aibă statutul de capitala culturală europeană, să aibă un regulament inclusiv cu privire la cimitire. E un regulament care se referă la toate cimitirele din oraș. Am dat termen o lună tuturor grupurilor politice să formuleze amendamente, după care să discutăm în forma finală regulamentul în ședința de consiliu. În urma dezbaterilor publice care vor avea loc să adoptăm forma finală a regulamentului. E o problemă care ne privește. Eu cred că puțină decență nu strica și trebuie avut în vedere și acest element”, a explicat primarul clujului, Emil Boc.

 

În cimitir nu vor putea intra domnișoarele cu fustă mini, nu se va putea asculta muzică la volum tare sau consuma alcool.

 

Amenzile prevăzute în regulament încept de la 400 de lei și ajung chiar și la 1.600 de lei.

 

Consultă AICI regulamentul.

Comentarii Facebook