Miercuri 24 Aprilie

Boc s-a înfuriat când a fost întrebat de proiectele care bat pasul pe loc: Eu nu-s pe banii mei aici. Sunt pe banii dvs”


Primarul Emil Boc a fost întrebat despre proiectele Clujului care bat pasul pe loc, precum este cel de la baza sportivă ”La Terenuri”, unde complexitatea este medie, dar firma e în întârziere.

Eu nu-s pe banii mei aici. Sunt pe banii dvs. Eu trebuie să iau decizii legale. Dacă ăla nu termină lucrarea dau penalități de întârziere până la un moment dat. Când văd că nu mai are nicio șansă să termine, că firma merge în faliment, că nu sunt capabili că nu au resurse, atunci rezilie și evident faci dn nou o altă licitație pentru restul rămas neexecutat. Dar iau decizii, nu le las în cangrenă, la nesfârșit.

În viața administrativă sunt și situații de acest gen. Nu sunt ale tale firmele care lucrează. Nu sunt nu sunt nici ale dvs., nici ale mele. Au venit printr-un contract. Nu fac, îi monitorizez și îi execut. 

Partea plină este că pe 21 Decembrie se lucrează foarte bine și o firmă care a fost în prag de lista rușinii și-a recuperat din imagine. Mă refer la Diferit. 

Moderatorul emisiunii: Diferit a mai fost pe lista rușinii! Cum tot câștigă licitații dacă sunt pe lista rușinii?

Licitațiile acestea sunt câștigate în trecut. Acum nu sunt pe lista rușinii. Acum nu mai au voie să participe, dacă nu termină la timp lucrările. Asta este realitatea. Cred că prinde lista rușinii, mai mult decât orice penalitate, pentru că se duce vestea în toată țara și peste tot se ferește lumea de ei, dacă nu termină.

Trebuie să spun că s-au mobilizat și termenul de finalizare pe 21 Decembrie 1989 este aprilie 2022. Așa cum au spus termină până la finalul anului partea de carosabil”, a spus Emil Boc la Napoca FM.

Foto: Emil Boc muncea pe șanierul de ”La Terenuri”

Comentarii Facebook