Boc a trecut de la ”să nu cadem în capcana PSD” (2020) la ”Dacă PNL va fi sub asediul PSD, mergem la anticipate” (noiembrie 2021)


Primarul Clujului, Emil Boc, și unul dintre liderii importanți ai PNL, care au susținut vehement ”echipa câștigătoare” Florin Cîțu, care a dinamitat alianța de guvernare, promite acum că nu va ceda presiunilor PSD.

Altă formă nu există, cu excepția alegerilor anticipate. PNL -ul niciodată nu va abdica, dacă va fi sub asediu din partea PSD, nu va abdica de la valorile liberale, și va prefera să meargă în alegerile anticipate. Dacă vom găsi un numitor comun, cu proiecte comune pentru țară, de investiții, de coeziune, de solidaritate, de locuri de muncă, vor fi susținute. Vom garanta parcursul pro-european al țării, Pro Nato, Pro Statele Unite, să fie garantat certificatul verde la fel ca în Europa. Dacă acest lucru se poate face, atunci mergem mai departe, ca nemții”, a declarat primarul Emil Boc.

Emil Boc spune că este atacat pentru coaliția cu PSD

Știu ce blam public este, știu ce campanie s-a produs împotriva mea. Eu înțeleg. Am trecut mult prin viața publică. Pe mine mă interesează de viața românului, de viața clujeanului. Suntem într-o triplă criză sanitară, economică și politică. Când am spus că ecourile măririi prețului la carburanți se vor resimți și în alte părți, toți au spus că vorbesc prostii. De aia avem nevoie de solidaritate și mai puțină ură. Dacă se poate!”, a mai spus Emil Boc. 

Comentarii Facebook