Boc: ”Recomandarea este să nu mai faceți investiții în garaje”. Pe piață un garaj costă mii de euro

 

Primarul Clujului, Emil Boc, continuă să le recomande clujenilor să nu mai facă ”investiții în garaje”, deoarece acestea vor dispărea.

 

Edilul șef a explicat că cei care au acum garaje vor primi un loc de parcare, în viitoarele parkinguri.

 

Le recomand clujenilor să nu mai facă nicio investiție în garajele din Cluj-Napoca, pentru că durata lor de viață va fi limitată de aici înainte. Vine și vremea lor, în sensul că vor fi înlocuite cu parcări supraterane și cu locuri de parcare, din două garaje vor apărea trei locuri de parcare.

 

În acest moment nu avem eliberate din punct de vedere juridic platforme de garaje care să ne permită acest demers. Suntem destul de aproape să avem în unele zone situația juridică rezolvată. Atunci, noi vom informa locatarii în privința zonelor care vor fi afectate. Nu vom începe peste tot, ci cu o informare de câteva luni pentru ca oamenii să își poată muta lucrurile din garaje, acolo unde este cazul, și cu asigurarea că fiecare om care are un garaj va avea un loc de parcare asigurat, fie printr-un parking, fie printr-o parcare la sol. Toate vor fi făcute cu analizarea situației juridice a terenurilor, pentru a nu se trezi că acolo vine cineva si obține o revendicare și cere să se facă un bloc, cum am mai avut situații în Cluj.

 

Recomandarea noastră este să nu mai faceți investiții în garaje, pentru că ele vor fi înlocuite”, a explicat primarul Emil Boc, pe Facebook la audiențele online oe care le face săptămânal. 

 

Garajele se tranzacționează în Cluj-Napoca. Prețurile sunt de 4000 de euro în Grigorescu, 3500 în Gherogheni, 2000 de euro în Mărăști. 

Comentarii Facebook