Boc răspunde VAG, după ce UDREA a spus că Dorin Cocoș finanța PDL

 

Elena Udrea a început să le spună anchetatorilor detalii despre legăturile pe care fostul ei soț, Dorin Cocoș, le avea cu PDL. Mai precis, fostul ministru Udrea a spus că finanța PDL -ul.

 

Fostul președinte al Partidului Democrat Liberal, Emil Boc, a fost întrebat despre aceste declarații și a spus că nu știe nimic. 

 

Dacă a dat, trebuie să ne uităm în scriptele oficiale ale partidului. Acolo există toate informaţiile oficiale, alte date eu nu am despre campania electorală. Ceea ce ştiu, este ceea ce există în scriptele oficiale ale partidului, alte detalii şi alte nuanţe nu am”, a afirmat Emil Boc.

 

Fostul premier și șef al Elenei Udrea a spus că nu a vorbit cu aceasta de când este în arest. ”Nu am vorbit de când este în arest la domiciliu. Dacă o să ajung la Bucureşti sau o să am ocazia, evident că o să încerc să iau legătura”, a afirmat Boc.

 

El a recunoscut zilele trecute că a primit-o pe Udrea într-o scurtă vizită la Primăria Cluj-Napoca, în luna ianuarie, chiar înainte ca DNA să o aresteze.

 

Boc recunoaște că l-a vizitat Udrea înainte de a fi arestată

Comentarii Facebook