Boc face dezvăluiri despre Ridzi. A fost în AREST să o vadă: E internată și e bolnavă

 

Fostul premier Emil Boc a recunoscut că a fost în vizită la Monica Iacob Ridzi, la secția exterioară a Penitenciarului Gherla, situată în Cluj-Napoca. 

 

Vizita a durat o oră şi jumătate. ”Am vizitat-o, marţi, pe d-na Ridzi, la Secţia exterioară din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, conform procedurilor legale, cu o cerere aprobată de conducere. Din nefericire, starea sănătăţii nu este foarte bună, nu este bună chiar deloc şi sper să aibă şansa să îşi trateze sănătatea pentru că are nevoie de sprijin medical, este internată la infirmerie. Am stat în jur de o oră şi jumătate în care am discutat aspecte, în special, de familie, de sănătate, de probleme, de relaţia cu familia şi cu ce o putem ajuta în aceste momente mai dificile, dată fiind şi situaţia sănătăţii şi a familiei, în condiţiile în care are doi copii mici”, a declarat Emil Boc.

 

Fostul premier a spus că ține legătura permanent cu soțul fostului ministru, Tiberiu Ridzi, primarul din Petroșani. 

 

Împreună cu soţul ei am discutat despre vizită, am făcut solicitarea legală şi am primit aprobarea. Am folosit una dintre cele patru vizite lunare la care are dreptul şi, de comun acord cu soţul, am decis să îi fac această vizită. Celelalte vizite sunt afectuate de familie. Cu ce pot, uman, să ajut, voi face totdeauna pentru oricine, şi cu atât mai mult pentru un fost coleg din Guvern”, a mai spus Emil Boc.

 

Acesta a spus că numai analizele medicale vor demonstra care este starea de sănătate a fostului ministru.

 

Monica Iacob Ridzi a făcut cerere de întrerupere a executării pedepsei pe motive medicale.

Comentarii Facebook