Boc, mesaj tranșant pentru cei care nu cred în metroul Clujului: Pe unii i-ar interesa să nu se întâmple nimic, se spun multe minciuni în Social Media


Ideea construirii unui metrou la Cluj nu este nouă, în timp ce unii clujeni privesc această inițiativă a administrației locale ca fiind un proiect utopic, alții au început să ia ideea în serios. Pe măsură ce populația a crescut, iar orașul a devenit al doilea pol economic din țară, după București, clujenii încearcă să ia în considerare toate alternativele pentru decongestionarea traficului din municipiu. 

Apar tot mai multe voci care zic că proiectul nu este unul fiabil, mai ales pe Social Media, primarul Clujului însă spune că proiectul este unul asumat și nu există probleme, iar ceea ce se vorbește în mediul online  sunt „minciuni” și „dezinformări”. 

Parcul din Zorilor nu se mai poate face! Boc învins la Oradea de Sile Pușcaș. Primarul a făcut o criză de nervi

Eu nu pot să limitez libertatea de exprimare a celor care scriu în Social Media, asta este democrația, nu-ți cer acolo documente când îți prezinți părerea. Asta este realitatea, acceptăm valoarea aceasta a democrației pentru că până la urmă se spun multe prostii, se spun multe minciuni, se spun multe dezinformări, dar până la urmă așa e în societatea democratică. Asculți pe toată lumea, citești din toate părțile și îți formezi o imagine, vezi realitatea și după aceea fiecare cetățean ia o decizie în cunoștință de cauză”, a declarat Emil Boc la Ziua Live.

Primarul ne asigură că proiectele sunt în derulare, în pofida informațiilor care apar în spațiul public, potrivit cărora Planul Urbanistic Zonal și studiul de fezabilitate s-au blocat. 

Eu pot să vă spun ca de fiecare dată că toate procedurile legale sunt respectate. Există facilități și posibilități legale ca unele proceduri să se deruleze în paralel, tocmai că termenele să fie cât mai scurte cu putință în implementare. Din acest punct de vedere, toate aceste lucruri sunt respectate. Știu că pe unii probabil i-ar interesa să nu se întâmplă nimic, să nu se facă nimic. Noi ne facem datoria, conform prevederilor legale, asupra unui proiect asumat de România”, a încheiat edilul clujean. 

Comentarii Facebook