Boc: Dupa arestarea lui Sorin Apostu administratia merge mai departe. Nu vreau sa fiu primar! VIDEO

 

Premierul Emil Boc a facut o vizita fulger la Cluj-Napoca si s-a intalnit cu oficialitatile. La final a declarat ca primarul Sorin Apostu beneficiaza de prezumtia de nevinovatie, dar ca arestarea lui nu blocheaza proiectele in derulare.

 

"Administratia PDL este sub control la Cluj. Proiectele isi vad de drum si merg mai departe. Cred ca oricine de buna credinta poate face diferenta intre Clujului de pe vremea lui Funar si actualul municipiu. Diferentele sunt enorme.

Proiectele de modernizare ale orasului le cunoastem cu totii. de la chestiunile care tine strazi, centuri ocolitoare, piete, tramvai, sala polivalenta sau stadionul, de la Consiliul Judetean, modernizarea aeroportului. Aceste proiecte sun finalizate sau sunt in curs de finalizare. La aceste lucururi, primarul Sorin Apostu a avut si are o contributie majora. Din punct de vedere juridic primarul Sorin Apostu beneficiaza de prezumtia de nevinovatie si asteptam rezltatele din instanta", a declarat premierul Emil Boc.

 

Primul ministru a spus ca este informat in permanenta de prefectul Florin Stamatian si presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

 

Citeste AICI ce a spus despre candidatura lui la Primaria Cluj-Napoca si despre speculatiile ca arestarea lui Sorin Apostu il vizeaza pe el.

Comentarii Facebook