Boc il contrazice pe Basescu: Nu am stiut de 6 luni ca Apostu are probleme! VIDEO


Premierul Emil Boc l-a contrazis pe presedintele Traian Basescu, care a spus luni seara la TVR ca primul ministru stia de sase luni ca primarul Sorin Apostu este cercetat.

"Premierul primeste informatii cu caracter general cu privire la informatii generale despre o anumita stare infractionala. Nu are date personale cu privire la date concrete despre savarsirea de infractiuni de catre o persoana din administratia locala", a spus Emil Boc.

Premierul a fost intrebat ce candidat ar urma sa sustina la Primaria Cluj-Napoca. "E prematur sa discutam despre acest subiect. Vom vedea care este situatia in justitie. In functie de rezultatul de la recurs, partidul va lua decizia cu privire la sustinerea primarului interimar", a declarat Boc.

Intrebat daca ar putea sa candideze chir el, seful Guvernului a spus ca: "Cred ca e prea mult ceea ce intrebati din moment ce am alte prioritati si locul meu in acest moment este sa ma ocup de treburile generale ale tarii".

Emil Boc a refuzat sa comenteze speculatiile aparute in presa, conform carora arestarea lui Sorin Apostu il vizeaza pe el. "Eu nu am dreptul sa comentez toate parerile care apar in mass-media. Am alte responsabilitati decat sa comentez toate supozitiile care apar in toate partile", a spus premierul.

 

Citeste ce a spus Boc despre arestarea lui Sorin Apostu...

Boc: Dupa arestarea lui Sorin Apostu administratia merge mai departe. Nu vreau sa fiu primar! VIDEO

Comentarii Facebook