Boc: Din cauza lui Ponta riscăm să nu mai circulăm cu buletinul în UE VIDEO


Fostul premier, Emil Boc, a ținut un discurs electrizant în Piața Lucian Blaga, din Cluj- Napoca, la mitingul electoral al lui Traian Băsescu. El l-a acuzat pe Ponta și Antonescu de faptul că, prin acțiunile lor, vor scoate România din UE.

În joc este existența democrației în această țară. Pentru asta trebuie să respingem suspendarea președintelui României. Ardelenii ca întotdeauna au spus și vor spune nu unui asemenea demers care atacă democrația și statul de drept. Eu în 29 iulie nu voi susține un asemenea demers. Am să vă spun și de ce. În primul rând pentru că președintele României nu a încălcat Constituția. În al doilea rând pentru că a fost omul care, în cele mai grele momente ale acestei țări, a stat spate în spate cu guvernul. Și-a sacrifificat imagine și voturi pentru ca țara noastră să nu se prăbușească din punct de vedere economic. Un asemenea om trebui să fie președintele României. În al treilea rând nu trebuie să îi lăsăm pe cei care sunt astăzi la putere să mai facă abuzurile pe care le-au fpcut și le fac în fiecare zi.

Oamenii ăștia care sunt la putere prin ceea ce fac au transformat România în oaia neagră a Uniunii Europene. De la o țară care era respectată și apreciată am ajuns să fim, datorită lor, oaia neagră a Europei. Prin ceea ce fac ei, dragi ardeleni, ne pun în pericol drepturile noastre atât de greu caștigate, existența noastră în Uniunea Europeană. Pentru fiecare dintre dvs, dintre noi, ceea ce fac cei de la putere, ne pune în pericol dreptul nostru de a mai putea circula cu buletinul, așa cum o facem azi în întreaga Uniune Europerană.

Rudele dvs care lucrează astăzi în Spania, Italia sau în alte țări nu vor mai putea face acest lucru dacă îi lăsăm în continuare să facă asemenea abuzuri.

În 29 iulie, dragi romani, dragi ardeleni, vă invit să susține democrația și să oprim mârșăvenia și să susținem democrația”, a spus Emil Boc.

Comentarii Facebook