Boc cere șoferilor să evite Piața Lucian Blaga și str. Napoca și oferă trasee alternative - FOTO


Primăria Cluj-Napoca recomandă șoferilor utilizarea unor trasee alternative pentru a evita pe cât posibil zona Pieței Lucian Blaga și str. Napoca în perioada următoare. Termenul de finalizare a lucărrii din Piata Lucian Blaga este 30 noiembrie. 

Recomandarea este formulată în contextul stadiului actual al lucrărilor din piața Lucian Blaga și str. Napoca.

Piața Lucian Blaga trebuie finalizată în 30 noiembrie. Acolo e NODUL GORDIAN al traficului pe axa Vest - Est

În prezent, în zonele menționate există următoarele restricții de circulație: în Piața Lucian Blaga se circulă cu dificultate din cauza căminelor carosabile cu diferențe de nivel, până la turnarea ultimului strat de uzură; pe str. Napoca, pe tronsonul de ieșire în piața Unirii se circulă doar pe o bandă.

Traseele alternative de tranzitare care pot fi utilizate sunt următoarele:

1. Calea Moților- str. G.Coșbuc- str. Card.Iuliu Hossu- str.G.Barițiu în loc de Calea Moților- str. Petru Maior-Piața Lucian Blaga- str. Napoca- Piața Unirii- str. Regele Ferdinand sau Calea Moților- str. Clinicilor- Piața Lucian Blaga

2. str. Memorandumului- str. Gh. Șincai - str. Republicii în loc de str. Memorandumului – Calea Moților- str. Petru Maior- Piața Lucian Blaga-str. Republicii

3. Piața Lucian Blaga- str. Republicii- str. Avram Iancu- str. Universității- Piața Unirii în loc de Piața Lucian Blaga- str. Napoca- Piața Unirii.

125548403_677590302944232_1591533230699449880_n.jpg

Comentarii Facebook