Boc către Uioreanu: Să se concentreze și să facă centura Florești - Cluj

 

Primarul Emil Boc i-a transmis președintelui Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, să nu mai lanseze atacuri, ci să se concentreze pe construirea centurii Florești - Cluj-Napoca.

 

Primarul Emil Boc a comentat și acuzațiile liderului CJ Cluj, potrivit cărora ar urma să crească impozitele pentru firmele din parcurile Tetarom.

 

Nu are nicio acoperire reală declarația președintelui Consiliului Județean Cluj. Firmele din Tetarom vor beneficia ca și până acum de scutiri, adică impozitul zero pe clădiri și pe terenuri, dacă fac investiții și retehnologizări, potrivit legii, și vor beneficia de cele mai mici taxe prevăzute de codul fiscal pentru celelalte obiective. Nu avem în vedere majorarea impozitelor. Este doar o furtună într-un pahar cu apă”, a declarat Emil Boc.

 

Primarul l-a atacat pe șeful CJ Cluj, Horea Uioreanu. ”Le recomand tuturor să se ocupe de problemele reale ale județului și să lase fumigenele. Să se ocupe să termine depozitul de deșeuri pentru că am ieșit din grafic și avem o problemă cu deșeurile, să termine centura de intrare în Cluj să îi ajutăm pe cei care stau în Florești să ajungă mai repede în oraș”, a mai spus Emil Boc.

 

Uioreanu îl acuză pe Boc că alungă investitorii. UPDATE - Boc: Uioreanu dezinformează

Comentarii Facebook