Boc a RĂBUFNIT! De ce sapă cu ”șobolanul” la metrou dinspre Sopor și nu dinspre Florești: ”În Florești, ar trebui să dărâm trei blocuri” - VIDEO


Primarul Emil Boc a confirmat că lucrările la metrou vor începe din Sopor și nu din Florești, pentru că nu este spațiu. 

După ce va fi semnat contractul se va ajunge la proiectare, iar apoi este pregătirea șantierului și derularea lucrărilor. 

Se încep lucrările dintr-o parte. Se începe din Sopor pentru că de acolo ai spațiu și ai unde să intri. (Moderator: Dar noi avem probleme la Florești?) Vezi, ai o gură atât de mare că nu-l lași pe om să vorbească, să spună de ce. Tocmai asta încerc să îți explic, că trebuie să intre de undeva șoarecele ăla. Toate stațiile se fac concomitent, într-un an de zile se fac toate stațiile. Să se ducă șoarecele să facă stațiile necesare. O dată ce ai băgat șoarele sub pământ nu poți să îl oprești. Evident că tot metroul începe de acolo. Dar de unde să înceapă din zona de la Florești, pentru că nu ai spațiu ca în Sopor să faci organizarea de șantier. Altfel omor Floreștiul. 

prima dată începem de unde producem cel mai mic deranj, din Sopor, unde am posibilitatea să intru cu șobolanul care lucrează pe sub pământ și să facă stațiile. În Florești ar trebui să dărâm trei blocuri ca să am spațiul deschis ca în Sopor”, a declarat Emil Boc, la Napoca Live.

După episodul ”ai gura mare, Emil Boc i-a mai spus o dată modetatorului, pe un ton tăios, că are ”gura mare”, semn că e obraznic. Citeste AICI despre acest incident. 

În cursul zilei de miercuri, primarul a fost surprins de un jurnalist clujean într-o ”vizită electorală”, în parcul betonat de pe malul Someșului, unde a mers singur, numai cu fotografii oficiali ai Primăriei, pentru a realiza câteva fotografii pentru Facebook. Întrebările jurnalistului nu i-au fost pe plac, mai ales că de ani de zile deja stă departe de întrebările incomode, nemaiavând nervii tari de acum 10 - 15 ani. 

Emil Boc, deranjat de un ziarist în vizita ”aranjată” pe santierul betonat de la Someș. Copiii cu care a mimat fotbalul: ”Când ne dați înghețata?”

Comentarii Facebook