Boc a dezvăluit care este obiectivul principal al municipalității pentru 2019


Primarul Emil Boc a declarat, joi, că își dorește o calitatea a serviciilor publice din Cluj-Napoca la fel de înaltă ca și cele din alte capitale europene, aceasta fiind una dintre ambițiile sale pentru anul următor.

Astfel, edilul a spus că unul dintre cele mai importante obiective pentru anul viitor îl reprezintă creșterea calității tuturor serviciilor publice, pentru a putea duce la o creștere a salariilor și pentru a-i convinge pe tineri să rămână în oraș.

Foarte multe persoane din țară spun ce frumos e la Cluj, că vreau să mă mut șla cluj, apreciez atmosfera de acolo. E un lucru care ne onorează și este un lucru care aduce pentru Cluj investiții și locuri de muncă mai bine plătite. În esență, acestea sunt cele două obiective fundamentale pe care le avem, locuri de muncă mai bine plătite și să ne rpmână tinerii aici, iar cei care sunt plecați să se întoarcă la Cluj”, a declarat Emil Boc, la Realitatea FM Cluj. 

Ca să le realizăm (n.red. obiectivele) avem nevoie de calitate a vieții, calitate a serviciilor și de departe cel mai important obiectiv pentru 2019 va fi creșterea calității tuturor serviciilor din Cluj. Adică, Clujul trebuie să devină un etalon de referință național, prin calitatea serviciilor, atât în administrație, unde avem mult de lucru, am rămas în urmă cu multe componente, dar și în relațiile private, relațiile pe care firmele le au între ele sau cu autoritățile. Calitatea serviciilor pe orizontală și pe verticală trebuie să facă diferența în continuare la Cluj”, a completat primarul Clujului.


Comentarii Facebook