BNS în dialog cu candidații USL Cluj

 

Liderii BNS Cluj alături de președintele Federației Sindicatelor Poșta Română, dl. Matei Bratianu au participat joi, 29 noiembrie la o întâlnire a sindicaliștilor clujeni cu candidații USL la alegerile parlamentare din Municipiului Cluj-Napoca.

 

La întâlnire au fost prezenți Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, dna. Aurelia Cristea, candidat al USL în colegiul nr.3 de Camera Deputaților, Adrian Oros, candidat în colegiul nr. 1, Camera Deputaților, deputatul Mircia Giurgiu, candidat în colegiul senatorial nr. 1, Irimie Popa, candidat în colegiul nr.4 de Camera Deputaților și senatorul Șerban Rădulescu, candidat în colegiul senatorial nr.2

 

Suntem dispuși la dialog, suntem dispuși la critică dar toate aceste lucruri trebuie să ducă la ceva constructiv.  Împreună putem să construim multe lucruri bune pentru muncitori și sindicate”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

 

Codul Municii a fost scris în așa fel încât salariatul este atârnat și este la dispoziția și discreția șefului de la locul de muncă. PDL și UDMR sunt niște călăi cu care nu avem ce să discutăm”, a declarat Matei Bratianu, președintele Federației Sindicatelor Poșta Română.

 

Aurelia Cristea, candidat al USL în Colegiul nr. 3 - Camera Deputaților a declarat că a combătut la momentul respectiv modul unilateral în care a fost elaborat Codul Muncii: ”Am combătut la momentul respectiv, modalitatea în care s-a elaborat Codul Muncii, fără un dialog real. Nu a fost o manieră corectă. Doar prin dialog putem pune o cărămidă la constructia solidă pe care o dorim cu toții”.

Comentarii Facebook