Blaga, Falcă şi Predoiu prezenţi la Cluj: Ponta vrea un popor de asistaţi, care să îl voteze

 

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat la Cluj că premierul Victor Ponta este interesat ca românii să fie săraci, pentru a le putea lua voturile.

 

Vasile Blaga a fost prezent la Cluj-Napoca, la Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Cluj, unde Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă şi-au prezentat proiectele pentru desemnarea candidatului la Preşedinţia României.

 

"Cei care ne conduc acum nu şi-au respectat promisiunile electorale, ne conduc cei care fac a doua rectificare în minus. Au tăiat cu totul investiţiile, nici măcar nu le co-finanţează pe cele din fonduri europene, nu asigură primarilor TVA şi se miră că nu au încasări. Au majorat sau înfiinţat numai anul acesta 28 de taxe şi impozite. PSD face conştient lucrul ăsta, Ponta face conştient lucrul ăsta. Pe Ponta îl interesează un popor de asistaţi, care au nevoie de ajutor social, că aceştia sunt sigur votanţii lui. Minunea este cum stă PNL acolo. Pe Antonescu îl înţelegem de ce stă acolo, se visează preşedintele României, se antrenează de patru ani, dar nu va ajunge niciodată la Cotroceni", a spus Vasile Blaga.

 

"Dreapta românească se poate uni doar în jurul PDL, care este inima ei. Cu o listă puternică, cu un partid puternic, dreapta se va uni. Unitatea dreptei va mai necesita timp. În dreapta sunt două partide puternice, PDL şi PNL, nu tot timpul va fi condus PNL de Antonescu, şi eu cred că în patru-cinci ani, va trebui să se ajungă şi pe dreapta la un mare partid politic şi atunci va exista o contrapondere serioasă la stânga socialistă", a spus Blaga.

 

El a spus că drepta este constituită din toţi oamenii cinstiţi, care trăiesc din munca lor.

Comentarii Facebook