Băsescu promite iaraşi că demisioneză dacă se schimbă Constituţia


Premierul Ponta a primit din partea preşedintelui Traian Băsescu scrisoarea prin care acesta anunţă că îşi dă demisia dacă va fi modificată Constituţia.

"Pentru că am văzut că întotodeauna când apare un gest mai excentric începe o isterie naţională, vreau să vă informez că domnul preşedinte mi-a dat o mapă în care era scrisoarea pe care mi-o trimisese mie, domnului Antonescu şi domnului Constantin înainte de congresele noastre reunite, cu modificarea Constituţiei. Nu am apucat să văd la televizor, dar am înţeles că e o dezbatere naţională sau europeană cu ce mi-a dat mie preşedintele. Sper că am rezolvat marea problemă a media în această secundă", a spus Ponta miniştrilor, la începutul şedinţei de luni a Guvernului, conform Mediafax.

La începutul lunii aprilie, preşedintele Traian Băsescu, a trimis câte o scrisoare preşedintelui Partidului Social Democrat, Victor Ponta, preşedintelui Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, şi preşedintelui Partidului Conservator, Daniel Constantin, în care a cerut liderilor USL ca opoziţia să participe la discuţiile privind revizuirea Constituţiei, astfel încât mandatul prezidenţial să fie de patru ani, iar referendumul de validare să aibă loc la locale, garantând că va demisiona în timp util pentru ca în noiembrie să fie şi prezidenţiale.

Comentarii Facebook