Autobuzele din Florești DISTRUG transportul în comun din Mănăștur: E ca pe vremea lui Ceaușescu!

 

Mănășturenii atrag încă o dată atenția că transportul în comun a devenit un calvar de când a fost preluat și transportul din Florești.

 

Doresc sa reclam modul defectuos de gestionare al transportului in comun in cartierul Manastur.

 

Odata cu punerea in functiune a liniei metropolitane Floresti - Cluj Napoca, afluxul de calatori pe transportul in comun, din cartierul Manastur, a crescut foare mult mai ales in orele de de varf (7-8 dimineata).

 

Modul in care CTP-RATUC subordonata Primariei Mun. Cluj-Napoca gestioneaza transportul in cart.Manastur este o bataie de joc la adresa clujenilor, care platim taxe si impozite la nivel de municipiu Primariei Cluj-Napoca si care suntem defavorizati fata de locuitorii comunei Floresti ce platesc taxe si impozite la nivel de sat/comuna Primariei comunei Floresti.

 

Mi se pare normal ca daca CTP-RATUC se inhama la asa jug mare- deservire zona metropolitana-, sa aiba si un car pe masura. Este inadmisibil sa debarci un puhoi de oameni in capat de linie si sa nu asiguri transportul inspre oras in conditii normale de 2014 intr-un oras de 5 stele cum va laudati domnule primar ca este Cluj-Napoca.

 

Am senzatia ca grija alesilor nostri locali este cum sa asigure transportul altor cetateni, si nu ai concitadinilor, altfel nu imi explic situatia de fata.

 

A fost cineva din conducerea CTP-RATUC sa vada cum se desfasoara transportul intre 7-8 in Manastur? A intrebat cineva pe soferii CTP-RATUC de pe liniile Manasturului cum sta cu "densitatea/mp" a calatorilor in masinile pe care le conduc?

 

Sincer, ma indoiesc!! Altfel nu se explica raspunsul dir. Neag cum ca nu exista nici o problema ca totul e sub control. Se vede ca dansul care are sofer la scara ”sufera putin dimineata”... spre deosebire de noi care suferim mai mult, si din pacate cred ca este putin deconectat de la realitatea noastra, a calatorilor CTP-RATUC...

 

Pt. ca in statiile de la Minera si Billa, masinile CTP-RATUC sosesc deja pline, este aproape imposibil accesul calatorilor in masini la statiile urmatoare (Campului, Cocosul de Aur si Agronomie). Am ajuns practic sa circulam ca in vremurile comuniste, inghesuiti ca sardelele, iar ca situatia sa fie si mai sumbra, timpul de calatorie in aceste conditii este mult mai mare ca pe vremuri.

 

Va rugam domnule primar, sa nu plecati urechea la spusele domnului Neag, ci la spusele noastre, a calatorilor, care cunoastem mai bine ca dansul situatia din teren si sa gasiti o cale de rezolvare a acestei probleme”, relatează Raluca, pe site -ul domnuleprimar.ro.

Comentarii Facebook