Hrebenciuc demisionează din Parlament, dar nu și din PSD: ”Nu mă răzgândesc”



Deputatul Viorel Hrebenciuc, pentru care DNA a cerut încuviinţarea arestării preventive în două dosare, a demisionat din Parlament. Totuși, acesta a precizat că nu pleacă și din PSD.

Este perfect adevărat, am decis să demisionez. Vreau să-mi păstrez demnitatea, aşa cum am avut-o toată viaţa. Şi încă un lucru vă spun, că nu mă răzgândesc, ca să staţi liniştiţi”, le-a spus Hrebenciuc jurnaliştilor, la ieşirea din biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, potrivit Mediafax.

El a spus că nu a vorbit absolut cu nimeni legat de demisie, care este decizia sa personală.

Este decizia mea personală şi fiecare îşi face viaţa cum crede”, a spus Hrebenciuc.

Politicianul spune că nu regretă discuţiile pe care le-a avut cu Dan Şova, care este la rândul său urmărit penal de DNA într-un dosar al lui hrebenciuc, precizând că este vorba despre discuţii pe care oricine le are la o cafea.

Nu am încălcat niciun fel de normă. Dacă vă uitaţi atent, astea sunt discuţii pe care le faci la cafea, cum faceţi şi dumneavoastră. Nu, nu regret nimic din ce am vorbit”, a spus Hrebenciuc.

Totuși, el a spus că regretă plecarea din Parlament şi a spus că va candida din nou în 2016.

Da, (regret - n.r.) după 18 ani nu e uşor, dar în viaţă este un moment clar... În 2016 revin în Parlament”, a spus Hrebenciuc.

Demisia devine efectivă lunea viitoare, odată cu anunţul în plen

Comentarii Facebook