Atacuri electorale: Tise este acuzat ca i-a amenintat pe taranii din Bontida ca ii lasa in bezna


Consilierul judetean, Mihai Szeplekan, il acuza pe seful Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, ca i-a amenintat pe taranii din Bontida ca daca nu voteaza cu candidatul PDL raman fara energie electrica.

"Unii dintre bontideni au fost amenintai ca vor ramane fara energie electrica, daca nu voteaza cu cine trebuie, iar ca semn ca furnizorii sunt cu ochii pe ei, Tise impreuna cu parlamentarii Petru Clian, Daniel Buda si Mihail Hardau, au impartit becuri", a declarat consilierul judetean PNL, Mihai Szeplekan.

Szeplekan a mai spus ca "magazinele alimentare ale membrilor PNL au fost controale de OPC si amendate, iar angajatii din Primarie au fost mustrati pentru ca nu lucreaza mai mult in favoarea candidatei lor. De altfel, spun oamenii din Primarie, doamna Bagacean (n.r. candidata PDL) a tinut sa le transmita ca dupa ce va castiga alegerile isi pot lua adio de la salarii in urmatoarele doua luni”.

 

Atacul electoral a fost comentat de presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, care a declarat pentru Stiri de Cluj.ro ca acuzele vin din partea unor persoane care nu au nici o treaba cu PNL - ul. "Am treburi serioase de facut si sunt dezamagit ca ei se ocupa de astfel de lucruri. Din pacate PNL se ocupa de ele si cred ca astfel de declaratii nu fac cinste acestui partid. Sunt chestiuni care pornesc de la anumite persoane care nu au treaba cu PNL -ul si refuz sa le mai comentez", a mai adaugat Tise.

 

In urma cu doua saptamani, in primul tur de scrutin, candidatul PNL, Emil Carhat, a obtinut 38,78 % din voturi, iar candidatul PDL, Mariana Bagacean, 28,28 %. Favorit pentru alegerile de astazi este candidatul Partidului National Liberal, care beneficiaza de sprijinul PSD.

 

Functia de primar in Bontida a ramas vacanta la finele anului trecut cand fostul edil a murit din cauza unui infarct.

Comentarii Facebook