ATACAT de Orban şi Tăriceanu. Becali RĂSPUNDE!


Gigi Becali a răspuns la Realitatea TV atacurilor venite din partea lui Ludovic Orban şi Călin Popescu Tăriceanu.

"Pentru mine, dl Orban nu mai reprezintă nimic . Eu cred că nu-l ascultă nimeni. Declaraţiile lui Tăriceanu şi Orban depăşesc limita bunului simţ, dar o să vină o zi cand am să le răspund, după alegeri" a declarat patronul din Ghencea,proaspăt membru PNL.


Orban a anunţat că a hotărât să nu mai candideze la alegerile parlamentare după ce Gigi Becali a fost anunţat ca candidat din partea PNL.

"E problema domniei sale. Dacă era să deranjeze pe cineva candidatura mea.....dacă au votat si au fost de acord să candidez, contează opinia majorităţii. Pentru mine, Orban nu mai reprezintă nimic. Nu e genul de om care să îndrume pe cineva. Nu e un atac, eu cred că nu-l ascultă nimeni şi nimeni nu ţine cont de ce spune domnia sa", a mai precizat Gigi Becali.

Promisiunea făcută de acesta lui Antonescu îl opreşte sa-i atace pe Tăriceanu și Orban.

"Nu pot să spun nimic împotriva lui Tăriceanu, dar la modul general pot să vorbesc. Fără atac la Tăriceanu, nici nu pot, eu am promis ceva dlui Antonescu. Orban şi Tăriceanu, declaraţiile lor depăşesc limita bunului simt, dacă nu promiteam ceva dlui Antonescu... Dar o să vină o zi cand am să le răspund, după alegeri", a avertizat Becali, informează Realitatea.


Sursa: Realitatea



Comentarii Facebook