Patapievici critică de la Cluj strategia lui Marga de la ICR: Te sui într-o corabie, îneci vâslaşii şi rupi pânzele. Cum să mergi?

 

Fostul director al Institutului Cultural Român (ICR,) Horia Roman Patapievici, a declarat la Cluj că strategia elaborată de Andrei Marga este total greșită.

 

Întrebat, vineri seară, la Cluj-Napoca, cum comentează strategia ICR elaborată de noul director al instituţiei, Andrei Marga, Patapievici a răspuns că aceasta este greşită. ”Cred că strategia este greşită, dar nu vreau să mai comentez strategia noului director al ICR. Întrebaţi-l pe domnul Marga. Ştiţi cum este, te sui într-o corabie care are pânze şi vâsle. Îi îneci pe vâslaşi şi rupi pânzele. Cum să mai mergi?”, a declarat Patapievici.

 

Patapievici a participat la Cluj-Napoca la lansarea unei cărţi a vicepreşedintelui Fundaţiei Creştin Democrate, Adrian Papahagi.

 

Andrei Marga a fost numit la conducerea Institutului Cultural Român pe 11 septembrie, prin vot în plenul Senatului. De asemenea, Horia-Răzvan Gârbea şi Vladimir Simon au fost votaţi de plenul Senatului pentru a deveni vicepreşedinţi ai Institutului Cultural Român.

Comentarii Facebook