Boc s-a certat cu un bucureștean, care reclama traficul din Cluj-Napoca: Păstraţi sfaturile pentru Capitală

 

Primarul Emil Boc s-a certat cu un bucureștean venit la Cluj-Napoca pentru un ”proiect” și care era nemulțumit de aglomerația din oraș.

 

Emil Boc a fost invitat la emisiunea Realitatea FM Cluj, unde a fost sunat de un bucureștean aflat la Cluj. Acesta a reclamat că problema traficului a întrecut orice limite la Cluj-Napoca, depășind și Bucureștiul. ”Stau la un hotel pe lângă Facultatea de Medicină, dacă nu mă înşel. Ieşind din hotel cobor pe o străduţă, dau într-o piaţă, în faţa Casei de Cultură a Studenţilor. Vă rog să mă credeţi că în dimineaţa asta mi-au luat 35 de minute să trec de această piaţă din faţa Casei de Cultură a Studenţilor”, a spus Sorin Pană.

 

Nu ştiu, domnule. Eu am plecat la 7,15 de acasă şi am ajuns la primărie la 7,45, exact pe Victor Babeş, în piaţa centrală a oraşului, nu am avut nicio problemă”, i-a replicat Emil Boc, care a recunoscut că dimineața zona centrală e mai aglomerată, între 8 şi 9, pentru că merg tinerii la școală. ”Vă recomandăm să mergeţi pe jos în zona centrală, mai ales când plouă”, i-a sugerat Emil Boc, ascultătorului.

 

Contrele au continuat, iar bărbatul din București a spus că nu are cum să meargă pe jos, pentru că e în Cluj pentru un proiect dincolo de Aeroport, iar joi pleacă. ”De ce să nu mergeţi pe jos, dar ce, la Bucureşti nu se merge pe jos, se merge numai cu maşina? (...) Rugămintea mea este să plecaţi cu zece minute mai devreme, pentru că şi Bucureşti, şi Cluj sunt metropole şi este aglomerat. Când plouă, toată lumea circulă cu maşina. Dacă asta înţelegeţi bine, dacă nu rămâneţi la Bucureşti că este mai bine”, i-a mai transmis Boc.

 

Primarul a luat foc când ascultătorul i-a spus că a parcurs cu mașina 50 de metri de la hotel până în Piața Lucian Blaga în 35 de minute. ”Prostii, vorbeşte din poveşti, „Amintiri din copilărie", amintiri din Bucureşti. Vă mulţumesc pentru sfaturile înţelepte de la Bucureşti. Păstraţi sfaturile pentru capitală şi rezolvaţi-vă problemele acolo. Bine? Şi ne daţi alte sfaturi altă dată. La revedere...

 

M-am săturat de sfaturile acestea ale bucureştenilor, care vin aici să ne dea lecţii. Ăsta e oraşul, asta e metropola în care trăim. Mai ales când plouă, e normal să fie mai aglomerat”, a terminat Emil Boc.

Comentarii Facebook