Antonescu vrea să îl suspende pe Băsescu! Află MOTIVUL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că va demara procedurile de suspendare a lui Traian Băsescu, dacă președintele va refuza să îl investească pe Puiu Haşotti în funcția de ministru al Culturii.

Dacă Băsescu nu semnează, luni, investirea lui Puiu Haşotti, voi cere parlamentarilor PNL iniţierea procedurii de suspendare”, a spus Crin Antonescu, citat de Mediafax.

El a mai precizat că Traian Băsescu trebuie să respecte Constituţia și să îl numească în funcție pe Pui Hașotti. ”Pentru noi, preşedintele ţării nu este capul unei haite de animale, ci este, sau va învăţa să fie, sau nu va mai fi preşedinte, un preşedinte civilizat”, a spus preşedintele PNL.

”Dacă îi plac raporturile de forţă, atunci îi spun clar că nu va primi niciun fel de hârtie şi luni îl va investi pe Puiu Haşotii, şi vă asigur că o va face, fără să comenteze”, a mai spus Antonescu.

Șeful statului i-a cerut lui Puiu Hașotti să declare pe propria răspundere că niciuna dintre lucrările sale nu este copiată, în caz contrar refuzând să îl investească în funcția de ministru al Culturii. ”Nici noi şi nici premierul Ponta nu suntem dispuşi să îi mai permitem lui Băsescu înjosirea acestor oameni politici”, a precizat Antonescu.

Comentarii Facebook