Duminica 28 Aprilie

Alin Tise: "Vremea vorbelor a trecut. A venit vremea faptelor!" VIDEO

 

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, si-a depus azi, 28 aprilie, candidatura pentru un nou mandat in cursa electorala pentru CJ Cluj.

"Astazi am primit si eu votul de incredere din partea Forului Judetean al partidului pentru o noua candidatura la functia de presedinte al Consiliului Judetean. In urma cu multi ani, mai exact in anul 2008, am pornit la drum impreuna cu Emil Boc, si cu intreaga echipa a Partidului Democrat Liberal, promitandu-le clujenilor un proiect integrat de dezvoltare a judetului care sa atinga atat municipiul Cluj-Napoca cat si celelate municipii si orasul Huedin. Dar cel mai important lucru este dezvoltarea echilibrata a judetului Cluj.

Am promis atunci ca vom face ce trebuie pentru clujeni si ca vremea vorbelor a trecut, venind vremea faptelor. Timp de patru ani acest lucru l-am facut. Am incercat sa facem pentru clujeni ceea ce se asteptau de la noi si anume, consolidarea statutului de centru regional al Clujului si crearea premiselor pentru ca acest judet sa devina un centru economic financiar al viitoarei regiuni de dezvoltare in perspectiva reorganizarii administrativ teritoriale a Romaniei", a spus Alin Tise.

 

Alin Tise a mai precizat ca in campania electorala le va prezenta clujenilor un "program coerent de guvernare locala".

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook