Boc catre Nicoara: "Locul domniei sale este in alta parte decat la Primaria municipiului Cluj-Napoca" VIDEO

 

Candidatul PDL la Primaria Cluj-Napoca, Emil Boc, a facut un comentariu ironic la adresa contracandidatului Marius Nicoara din partea PNL.

"Il respect pe Marius Nicoara pentru ca a fost partenerul de la Consiliul Judetean in perioada 2004-2008, dar cred ca locul domniei sale este in alta parte decat la Primaria municipiului Cluj-Napoca", a spus Boc.

 

Presedintele PDL, Emil Boc, a sosit azi, 28 aprilie, la Cluj-Napoca pentru a-si depune candidatura la Primaria Cluj-Napoca.

 

Deputatul PNL, Marius Nicoara, nu a putut fi contactat, pentru a-si exprima opinia fata de cele spuse de presedintelele si candidatul PDL la Primaria Cluj-Napoca, Emil Boc.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

"Eu ma bucur ca domnul Boc a venit sa candizeze. E bine pentru clujeni, pentru ca pot alege dintre doi candidati cu experienta. Eu am adus Clujul pe locul I de pe pozitia 28 a Romaniei, asa ca, clujenii sunt cei care vor decide pe cine aleg", a declarat pentru Stiri de Cluj Marius Nicoara.

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook