Alin Tișe îi cere lui Iordănescu să nu mai facă politică: Clujenii nu sunt români de mâna a doua

 

Vicepreşedintele PNL, senatorul Alin Tişe, l-a acuzat pe Anghel Iordănescu că folosește echipa națională pentru a face politică.

  

Oficialii fotbalului românesc distrug fotbalul apărând grupurile de interese. Sunt profund nemulţumit faţă de modul incalificabil şi nepermis în care este văzut meciul România-Spania de pe Cluj Arena, de această dată, de către un antrenor al unei echipe care se vrea campioană. (...) Am putea considera că sunt dezinformaţi, dar de fapt apără interesele impresarilor şi ale televiziunilor. Anghel Iordănescu pare să fie foarte îngrijorat acum de starea gazonului de la Cluj Arena, care va fi impecabil în 27 martie, dar nu a fost la fel de preocupat la meciul România-Franţa de inaugurare, desfăşurat pe Naţional Arena, când stadionul era plin de muşuroaie, iar jucătorii riscau să se accidenteze lovind mai des muşuroaiele decât mingea. Îi cer public lui Iordănescu să nu mai facă politică pe seama echipei naţionale”, a afimat senatorul Alin Tişe.

 

El susține că, în semn de protest, ar trebui să refuzăm să găzduim meciul România - Spania. ”După jignirile repetate adresate clujenilor şi tratarea lor ca români de mâna a doua, deşi Cluj Arena este cea mai modernă arenă multifuncţională din România şi singura de această categorie, ar trebui să refuzăm în semn de protest găzduirea acestui meci. Însă, clujenii sunt cetăţeni de primă clasă, care iubesc România şi echipa naţională de fotbal. Incompetenţa şi impostura de la nivelul Federaţiei şi conducerii echipei naţionale nu trebuie să afecteze dreptul clujenilor de a găzdui un astfel de meci”, a mai subliniat Alin Tişe.

 

Selecționerul României a afirmat public că se opune jucării meciului cu Spania la Cluj pentru că gazonul de pe Cluj Arena ar fi prost. 

 

Emil Boc a apărat Clujul și Cluj Arena, după jignirile lui Reghe și Iordănescu

Comentarii Facebook