Alin Tișe a fost ales președinte al Consiliului Județean Cluj

 

Noul președinte al Consiliului Județean Cluj este Alin Tișe, ales în funcție din rândul consilierilor județeni. 

 

Tișe a fost votat de 25 de consilieri județeni, iar contracandidatul acestuia, deputatul PSD, Cornel Itu, a primit numai 12 voturi. Alin Tișe a fost votat și de consilierii județeni UDMR.

 

Marius Mânzat (PNL) și Vakar Istvan (PSD) au fost aleși vicepreședinți ai CJ Cluj cu câte 25 de voturi.

 

Din acest mandat, legea prevede că președinții consiliilor județene nu mai sunt aleși de către electorat, ci din rândul consilierilor județeni.

 

Mulțumesc clujenilor pentru votul acordat.

 

Este pentru mine o onoare și o mare responsabilitate această funcție. Avem foarte multă treabă de făcut, oamenii așteaptă foarte multe lucruri de la Consiliul Județean.

 

Am mare încredere în oamenii care muncesc în acest Consiliu Județean și sper că începând de azi această majoritate transpartinică să existe în toate proiectele importante pe care clujenii le așteaptă.

 

Sper ca împreună cu dumneavoastră să continuăm aceste proiecte pe care oamenii la așteaptă și în egală măsură să rezolvăm problemele pe care clujenii le au. Se așteaptă de la noi soluții.

 

Veți avea în mine o persoană care pe toate proiectele Clujului voi încerca să colaborăm dincolo de culoarea politică, cu fiecare grup politic.

 

Îmi doresc ca toate proiectele pe care le-am generat să aibă din partea noastră un sprijin astfel încât să nu mai avem blocaje, timpul nu mai ține cu noi.

 

Consiliul Județean are proiecte frumoase pe care noi le putem duce mai departe și dezvolta”, a transmis Alin Tișe, pe Facebook.

Comentarii Facebook