Alin Tise a demisionat din functiile de la PDL


Alin Tise a demisionat din toate functiile pe care le detine in PDL si se va dedica activitatii de la Consiliul Judetean Cluj.
 
Presedintele Consiliului Judetean Cluj a declarat ca va ramane simplu membru pentru ca nu are timp sa se ocupe de sarcinile de partid.  Alin Tise pocupa functia de prim-vicepresedinte al PDL Cluj-Napoca si al organizaţiei judeţene.

 

"Mi-am depus demisia marti pentru ca nu mai am timp sa imi desfasor activitatea de la partid, fiind prea ocupat la Consiliul Judetean. Voi ramane simplu membru", a spus presedintele CJ Cluj.

 

Alin Tise este la cutite cu primarul Sorin Apostu, intre cei doi fiind concurenta mare pentru supramatia in PDL Cluj. Multa vreme premierul Emil Boc a reusit sa tempereze lucrurile, dar acum se pare ca situatia a scapat de sub control.

 

In urma cu cateva zile, Tise l-a somat pe Sorin Apostu sa ii aloce o suprafata de teren langa stadionul municipal pentru construirea zonei de acces in arena, in caz contrar urmand sa suspende donatia de teren facuta de Consiliul Judetean Cluj catre primarie pentru construirea salii polivalente.

Comentarii Facebook