Emil Boc despre ELIBERAREA lui Sorin Apostu: Decizia a fost una firească! Îl invit la Primărie, în vizită VIDEO

 

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat că decizia de eliberare a lui Sorin Apostu este una firească deoarece acesta beneficiază de prezumția de nevinovăție. 

 

”Este o decizie firească a ÎCCJ pentru că regula derulării unui proces este în stare de libertate şi nu în stare de arest, excepţia trebuie să fie arestul, şi acest arest într-o durată rezonabilă de timp iar aici cred că s-a depăşit durata prevăzută de Constituţie de şase luni de zile. Eu cred că decizia instanţei este perfect justificată şi la fel ca orice om care se află în faţa unei instanţe de judecată, beneficiază în continuare de prezumţia de nevinovăţie până la rămânerea definitivă a unei sentinţe judecătoreşti. Şi înainte şi acum, fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, beneficiază de prezumţia de nevinovăţie şi sunt convins că şi-o va apăra în faţa instanţei de judecată”, a declarat Emil Boc.

 

El i-a transmis lui Sorin Apostu că este invitat la Primărie în vizită. ”A avut o contribuţie fundamentală la dezvoltarea Clujului şi, în continuare, voi păstra relaţia cu fostul primar al Clujului”, a încheiat Emil Boc.

 

Sorin Apostu a ajuns la Cluj-Napoca. VEZI primele imagini și ce a spus - VIDEO și FOTO

 

Declarațiile au fost făcute la Ziua Recoltei, un eveniment la care producătorii agricoli își expun marfa pe platoul Sălii Sporturilor.

 

Vom reveni cu imagini...

Comentarii Facebook