Alegeri - NUMĂRĂTOAREA ARD ȘI USL Cluj: Cine a câștigat colegiile din Cluj-Napoca

 

Colegiile din Cluj-Napoca au fost împărțite frațește de ARD și USL, iar unul dintre candidați a reușit să câștige cu peste 50% din voturi.

 

Colegiul 1 a fost câștigat de Radu Oros, cu circa 48% din voturi. Colegiul 2 revine candidatului ARD, Daniel Buda, deși a obținut circa 8.000 de voturi, cu 1.000 mai puțin decât Steluța Cătăniciu (USL), care a adunat prea puține voturi la nivel județean pentru a putea spera la un mandat.

 

Colegiul 4 a fost câștigat de candidatul ARD, Adrian Gurzău.

 

Colegiul 1 - Senat a fost câștigat de Alin Tișe, care l-a învins pe Mircia Giurgiu. De asemenea, Colegiul 2 - Senat a fost închis cu peste 50% din voturi de doctorul Șerban Rădulescu.

 

Datele au rezultat ca urmare a numărătorii făcute de PDL și USL și pot suferi unele schimbări.

 

Conform acelorași surse, USL a reușit la nivelul județului Cluj să închidă 5 colegii cu peste 50% din voturi: Colegiul 5, Colegiul 6 și Colegiul 9 Camera Deputaților, dar și Colegiul 2 Senat și Colegiul 3 Senat, câștigat de Marius Nicoară.

 

Biroul Electoral Județean (BEJ) Cluj ar urma să ofere primele date privind distribuși mandatelor în cursul acestei dimineți.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Candidatul USL în Colegiul 3 - Camera Deputaților Cluj, Aurelia Cristea, ar fi obșinut în realitate  48,33% din voturile exprimate.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 1

 

CLUJ - REZULTATE FINALE ALEGERI 2012. Vezi AICI cine a câștigat

Comentarii Facebook