Aeroportul Cluj are o MARE PROBLEMĂ. De asta nu vin alte companii la Cluj - VIDEO

 

Conducerea Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj anunță că instituția are o mare problemă, care pune în pericol dezvoltarea viitoare.

 

În anul 2015 pe primul trimestru față de primul trimestru din 2014 avem o creștere de 34% a numărului de pasageri. Este vorba despre destinații noi, frecvențe noi, dar în primul rând nu mai avem zboruri anulate din cauza stării de degradare a pistei. Dacă nu s-ar fi finalizat pista, ar fi trebuit să închidem Aeroportul. Reprezenta un pericol real. În acest moment, avem o creștere importantă, vom depăși un 1,3 milioane de pasageri și ne-am consolidat ca al doilea Aeroport al României”, a declarat David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional Cluj ”Avram Iancu”.

 

Cu toate acestea, Aeroportul are o mare problemă, un impas în dezvoltare, care poate fi soluționat numai de Consiliul Județean Cluj.

 

Principala problemă a aeroportului este lipsa locurilor de parcare. Este necesar să extindem urgent numărul locurilor de parcare. În caz contrar, vom fi nevoiți să refuzăm aeronave.

 

Acum pot parca 8 aeronave mari și 2 aeronave mici. Avem nevoie de urgentă pentru anul viitor de încă două locuri de parcare pentru aeronave tip Airbus 320. Noi am pregătit studii și le-am prezentat Consiliului Județean Cluj și sperăm ca anul viitor să realizăm alte două locuri de parcare aeronave”, a mai explicat Ciceo.  

Comentarii Facebook