Adrian Papahagi, candidatul PDL în Colegiul 1 Cluj-Napoca, ceas de 10.000 de euro și patru apartamente. El susține că are numai unul

 

Adrian Papahagi, candidatul PDL în Colegiul 1 Cluj-Napoca, a fost protagonistul unui nou show tv, de această dată la Realitatea TV Cluj. Profesorul universitar este acuzat că și-a ”subțiat” declarația de avere și umblă cu un ceas de 10.000 de euro.

 

Emisiunea a avut loc vineri seara, invitați fiind Adrian Papahagi, posibil candidat pe Colegiul 1 la Camera Deputatilor, și jurnaliștii Octavian Hoandra și Liviu Alexa, ultimul contracandidat al lui Papahagi pe colegiul Grigorescu - Mănăștur..

 

Inițial, am vrut sa fiu cuminte și să nu îl atac pe domnul Adrian Papahagi. Dar când am văzut căt de frumos vorbește despre țară și despre oameni având la mână un ceas Hublot de minim 10 000 de euro, dumnealui fiind un profesor universitar cu un salariu amărât, nu m-am putut abține. Și am continuat, arătându-i că nu are doar un apartament, ci chiar 4 trecute în declarația de avere”, a scris Alexa pe blog.

 

Papahagi s-a apărat în emisiune și a spus că ceasul Hublot a fost primit cadou, neștiind cât valorează.

 

Ceasul mi-a fost oferit la cel de-al doispezecelea Somme al Francofoniei. Este un ceas pe care nu am dat niciun leu. Vi-l dau dvs. dacă sunteți ahtiat”, a spus Papahagi. ”În talpa țării noi nu discutăm CV -uri, ci despre problemele reale ale oamenilor”, i-a replicat Alexa.

 

Domnule Alexa, dvs. probabil sunteți proprietarul mai multor lucruri decât mine. Eu conduc o Skoda Fabia cu 100.000 de km la bord și locuiesc în apartamentul tatălui meu, de 36 de ani. Eu sunt un om modest, trăiesc dintr-un salariu universitar”, s-a justificat Adrian Papahagi. 

 

Acuzat în finalul emisiunii că ar avea patru apartamente, profesorul candidat în Colegiul 1 a spus că: ”Nu am niciun patru apartamente. Am fix apartamentul din Mănăștur. În rest sunt niște garsoniere ale bunicilor co-moștenite cu mama și cu mătușile mele, cărora le-am cedat pațile mele acum două săptămâni. La UBB am 1.200 de lei și mai iau 2.300 de lei dintr-un grant de cercetare”, a mai spus Papahagi. 

 

Vezi AICI emisiunea.

Comentarii Facebook