Adrian Oros către actuala conducere a PNL: ”Demisia! Luați-vă labele de pe PNL!”


Senatorul Adrian Oros, ministru al Agriculturii, susține că actuala conducere a partidului nu are pic de legitimitate. 

Actuala conducere a PNL nu are nici un dram de legitimitate. A fost instalată printr-o fraudă  grosolană, cu metode de ev mediu. Fiecare membru și simpatizant PNL știe asta. Din nefericire o țara întreaga a asistat la spectacolul grotesc de la Congres. 

Ca atare, ei nu au dreptul sa decidă nimic în numele PNL. Cu atât mai mult excluderea liberalilor. 

Deciziile și acțiunea acestei conduceri nelegitime sunt catastrofale.

Au aruncat în aer coaliția de guvernare și au generat cu iresponsabilitate o instabilitate politică într-o perioada dificilă cauzată de criza pandemică.

Au compromis speranța unei guvernări de dreapta care să dezvolte România.

Au distrus credibilitatea și imaginea PNL. Cel mai vechi și mai onorabil partid românesc a fost transformat cu cinism în cea mai izolată si nefrecventabilă formațiune politică”, a declarat Adrian Oros.

Făcând parte din vechiul PNL, Oros crede că actuala conducere a ”adus PNL la remorca PSD, după ce anul trecut au cerut voturile românilor ca să scape de PSD. 

Deci, daca analizăm obiectiv, fără patimă, cine sunt aceste personaje, care este parcursul lor politic, cum s-au cățărat în conducerea PNL și cât rău au reușit sa facă în numai două luni, atât românilor cât si acestui partid istoric, concluzia este una singură.

Fiecare membru PNL are dreptul să le ceară demisia. Și fiecare român are dreptul să le ceară ieșirea din viața publică.

Demisia! Luați-vă labele de pe PNL!”, a încheiat acesta.

Adrian Oros s-a retras din grupul parlamentar al PNL

În 29 octombrie, Adrian Oros a anunțat că se retrage din grupul parlamentar al Partidului Național Liberal de la Senat.

Din nefericire, în câteva săptămâni “echipa câștigătoare” a transformat PNL din cel mai onorabil partid românesc, în cel mai detestat si izolat partid.

Guvernul liberal Orban a reușit să treacă țara printr-o perioadă dificilă, cu care România nu s-a mai confruntat în ultima vreme. Și a făcut-o foarte bine. Am vorbit anul trecut de construcția unei coaliții de dreapta care să dezvolte România. Care să reconstruiască încrederea că și în România se poate. Am promis stabilitate, profesionalism, decență, bunăcuviință, seriozitate.

În ultima perioadă, nu reușesc să explic oamenilor care și-au pus speranța în noi, comportamentul total aberant al celor care au confiscat Partidul Național Liberal. Din păcate, constat acum, ca nu a fost vreun plan, sau un proiect pentru PNL, sau pentru România. Sau dacă a fost, este ceea la ce asistăm în zilele noastre. Un plan pentru distrugerea PNL. Și care compromite șansele la dezvoltare a României.

Cred cu convingere, că singura soluție realistă și decentă pentru gestionarea crizei politice, sanitare și economice din țara, este refacerea coaliției și un guvern condus de Ludovic Orban. 

Rămân asumat valorilor în care cred, în echipa liberală a lui Ludovic Orban. Singurul lider liberal cu credibilitate, în jurul căruia se poate construi, nu demola, așa cum se întâmplă cu actuala conducere a PNL”, spunea atunci Adrian Oros.

Comentarii Facebook