Boc a verificat utilajele de deszăpezire. Totul e pregătit până la prima zăpadă. Ne prinde iarna pe nepregătite? - FOTO


Primarul Emil Boc a verificat utilajele de deszăpezire și spune că sunt pregătite pentru sezonul rece.

Comandamentul central de deszăpezire este activ în perioada 15 noiembrie 2021 - 15 martie 2022 și supraveghează activitatea de deszăpezire, verificând modul în care societățile responsabile își realizează sarcinile privind deszăpezirea și combaterea poleiului.

Am vizitat astăzi parcurile auto și de utilaje ale celor doi operatori care asigură deszăpezirea în municipiu, iar utilajele sunt pregătite pentru intervenție. 

Se va interveni pe un număr de 735 străzi: SUPERCOM (Sector 1)– Total: 393 străzi (din care 39 introduse anul acesta) și BRANTNER (Sector  2) – Total: 342 străzi (din care 15 introduse anul acesta).

Este important ca cetățenii să știe că străzile sunt împărțite în trei grade de urgență. Prioritare sunt zonele în care circulă mijloace de transport în comun și arterele centrale, care riscă blocarea circulației în întreg orașul în cazul în care nu sunt curățate și străzile în pantă. După intervenția pe străzile de urgență I, se trece la deszăpezirea străzilor din categoriile urgență II și III.

Clujenii au la dispoziție următoarele numere de telefon pentru a anunța orice probleme legate de serviciile de deszăpezire de pe raza municipiului:

- 0264/431753 - Dispeceratul Central al Primăriei (disponibil non-stop) sau telefonul primarului 0264/984”, a precizat Emil Boc.

Comentarii Facebook