Marti 24 Mai

Clujenii ies în stradă împotriva PNL pentru că au trădat și fac alianță cu PSD


Clujenii sunt chemați în stradă împotriva PNL, care i-a trădat pe oameni. 

Duminica, 14 Noiembrie la Clopot! Nu trebuie sa iesim de 100 de ori. E suficient odata si multi! 

IMPORTANT! Hai sa avem grija unii de altii respectand toate normele sanitare in vigoare. Daca noua nu ne pasa unora de ceilalti nu-i pasa nimanui, fiti siguri!”, spun organizatorii, de la Umbrela Anticorupție Cluj.

PNL și-a trădat mandatul! Pentru ca doar banii vorbesc. Ne vedem la Clopot Duminica de la ora 18.10!

Sunt oameni pentru care noțiunea de conștiința națională și omenie nu există și nu a existat.

Președintele, Florin Cîțu și PNL-ul ne-au trădat democrația.Nu au încălcat o promisiune electorală oarecare ci au trecut linia roșie. Garanția fundamentală în baza căreia au primit votul a milioane de cetățeni: ”Niciodată, sub nici o formă, nu vor negocia și nu se vor alia cu PSD", garanție pe care au întărit-o prin sute de declarații publice de la OUG 13 încoace. PSD, aceea grupare infracțională organizată care a încercat să își subordoneze justiția și celelalte instituții democratice ale statului, să legalizeze furtul și în scurt timp avea sa ne scoată și din UE.

De ce ne-au trădat?

Oportunitatea PNL-PSD-UDMR de a fura împreună cât n-au putut singuri să o facă vreodată până acum:

PNRR ( 29 miliarde de euro) și programul Anghel Saligny (PNDL 3)

Miza pentru care merită să ieșim încă odată?

Pentru a ne manifesta public opoziția categorică fata de decizia PNL de a face alianță cu PSD in ciuda tuturor promisiunilor făcute cetățenilor si pentru a protesta împotriva oricărei formule guvernamentale ce include PSD sau se bazează pe sustinerea acesteia!

1.PNRR- Programul acesta nu e doar un acronim sau o suma mare de bani ci este ultima mare șansă a României de-a avea un viitor civilizat; 29.2 miliarde de euro- aceștia sunt banii noștri pentru a construi școli, creșe, autostrăzi, spitale, trenuri noi și căi ferate, pentru protejarea pădurilor, independența energetică, investiții în cultură, reabilitarea de clădiri de patrimoniu, biserici și sute de mii de locuințe sociale;

2.Dreptul nostru, al tuturor, de a ne alege președintele. PSD dorește să modifice Constituția și fie sa mute alegerea Președintelui de la cetățeni la Parlament, fie sa goleasca funcția prezidențială de orice putere reala astfel incat cine o va ocupa pe viitor sa nu ii deranjeze;

3. Ieșirea din UE- Abuzurile PSD și PNL ne conduc în direcția aceea cu fiecare abatere de la principiile si valorile UE referitoare la statul de drept;

4. Pierdem orice șansă de a readuce Legile Justitiei la forma inițială. Vor întări Secția Specială ca să poată hărțui magistrații onești.

Acum e sau noi sau ei! E ultima mare confruntare, suntem la răscruce de drumuri. Dacă cedăm acum, ne cedăm viitorul!

Rețineți că nu vor fi niciodată atât de puternici, pe cât putem fi noi de uniți! Ei au ajuns aici doar mințindu-ne fără scrupule!

Ei s-au unit pentru banii noștri. E randul nostru!”.

Comentarii Facebook