Adio parcări pe trotuar la Parcul Central și Cluj Arena! Ce propune un consilier local

 

Un consilier local propune luarea de măsuri împotriva șoferilor care parchează pe trotuar, lângă Parcul Central și Cluj Arena.

 

Propun amplasarea unor stâlpișori stradali pe trotuarele de pe ambele părți ale străzii George Coșbuc, de la intersecția acesteia cu Aleea Stadion până la intersecția cu Splaiul Independenței.

 

Pe această porțiune de stradă, trotuarele sunt transformate zilnic în parcare, iar situația se agravează în weekend, când traficul pe stradă se desfășoară greu din cauza mașinilor parcate. Montarea stâlpișorilor pe porțiunea indicată ar rezolva măcar parțial problema parcării ilegale din zonă. Șoferii care doresc să parcheze în apropierea Parcului Central „Simion Bărnuțiu” au la dispoziție opțiunea parkingurilor subterane de la Cluj-Arena sau Sala Polivalentă”, a solicitat Ioan Bîldea Primăriei Cluj-Napoca.

 

Foarte mulți clujeni, mai ales în weekend preferă să urce mașina pe trotuar, deși parkingurile sunt foarte aproape, iar apoi să se relaxeze în parc sau să meargă la un eveniment sportiv.

 

Cum vi se pare propunerea consilierului local? Dacă nu sunteți de acord, ce ar trebui să se facă?

Comentarii Facebook