27 de utilaje lucreaza la deszapezire in Cluj-Napoca


In Cluj-Napoca au fost scoase la deszapezire 27 de utilaje si 70 de persoane pe fiecare schimb, anunta Primaria Cluj-Napoca.

"S-a actionat pe ambele sectoare incepand de vineri, pana in dupa-amiaza zilei de duminica, 5 februarie, cantitatea de material antiderapant utilizata pentru intretinerea strazilor fiind de 900 de tone pe sectorul Rosal si circa 400 de tone de antiderapant si 15 tone de cloruri de magneziu pe sectorul Brantner. Permanenta a fost asigurata pe cele doua sectoare, interventiile implicand 27 de utilaje si circa 70 de persoane pe fiecare schimb", se arata intr-o informare a municipalitatii.  

Operatorii care efectueaza lucrari de deszapezire in Cluj-Napoca sunt SC Rosal Grup SRL pentru sectorul 1, in cartierele Manastur, Zorilor, Grigorescu, Gruia, D. Rotund si circa 80% din zona centrala si SC Brantner Servicii Ecologice SA pentru sectorul 2 respectiv in cartierele Gheorgheni, Marasti, intre Lacuri, Bulgaria, A. Muresanu, Someseni si circa 20% din zona centrala.

In sectorul I sunt 331 de strazi, din care doua strazi noi, Bethlen Gabor si Kos Karoly.  in sectorul II sunt cuprinse 312 strazi. Si aici au fost introduse inca doua strazi noi, Cernei si Papai Pariz Ferenc.

Comentarii Facebook