22 de străzi din Cluj-Napoca vor fi reabilitate. VEZI ce drumuri sunt vizate

 

Primarul Emil Boc anunță pe Facebook că, în ședința Consiliului Local, de joi, 21 februarie, va fi supus la vot proiectul de reabilitare a 22 de străzi din oraș.

 

Una dintre preocuparile constante ale municipalitatii clujene este aceea de a imbunatati permanent infrastructura orasului. Astfel, modernizarea si reabilitarea a cat mai multe strazi si artere este una dintre prioritatile noastre majore, pentru a asigura siguranta si confort conducatorilor auto. In acest sens, va pot spune ca in sedinta de Consiliu Local ce va avea loc in saptamana aceasta, demaram procedurile necesare pentru reabilitarea altor 22 de strazi din municipiu. 

 

Este vorba despre aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru investitii legate de reabilitarea urmatoarele artere: 

Macesului, Aleea Clabucet, Dorului, In Jurul Lacului, Livezeni, Mesterul Manole, Burebista, Andrei Muresanu, Atelierului, Locomotivei, Bega, Orastiei, Putna, Munteniei, Timisoarei, Academician David Prodan, Trandafirilor, Strungarilor, Harghita, Metalului, Jiului, Fundatura”, a explicat primarul Emil Boc.

Comentarii Facebook