Vicepresedintele CJ Cluj ii ia peste picior pe PSD-isti: "Cluj Arena" ar trebui sa se numeasca "PSD Arena"

 

Vicepresedintele Consiliul Judetean (CJ) Cluj, Radu Bica, a luat foc cand a auzit ca PSD Cluj a lansat o campanie de gasire a unui nume pentru viitoarea arena a orasului.

"In primul rand, cei de la PSD Cluj trebuie sa spuna ce au facut ei pentru oras si judet din 2000 si pana acum si sa puna numele la ceea ce au facut ei. Nici in perioada, 2004 - 2008, cand au fost liberalii, nu s-a facut nimic. E foarte usor sa vii si sa pui un nume la ceea ce au facut altii. La stadion au facut niste carpeli in perioada 2000 - 2004, cu anumite interese, nu stiu. Acum trebuie sa stie suporterii de la Universitatea cine a facut stadionul", a declarat Radu Bica.

Vicepresedintele CJ Cluj a spus ca social-democratii ar trebui sa numeasca stadionul "PSD Arena".

"Pana la urma fac parte din executiv si pot fi consultati, dar nu este stadionul PSD Cluj pentru a-i pune ei un nume. Oricum noi am lansat oferte catre firme pentru a vedea daca nu sunt societati clujene interesate sa isi puna numele pe stadion contra unei sume de bani", a mai spus Radu Bica.

PSD Cluj a lansat prin vocea liderului grupului de consilieri judeteni ai PSD Cluj, Valentin Cuibus, o campanie de consultare a suporterilor pentru gasirea unui nume pentru stadionul municipal "Cluj Arena".

 

Vezi si...

PSD Cluj ii consulta pe suporteri pentru a gasi un nume pentru stadionul "Cluj Arena"

Comentarii Facebook