PSD Cluj ii consulta pe suporteri pentru a gasi un nume pentru stadionul "Cluj Arena"


PSD Cluj a lansat o campanie de consultare a suporterilor pentru gasirea unui nume pentru stadionul municipal "Cluj Arena".

Liderul grupului de consilieri judeteni ai PSD Cluj, Valentin Cuibus, a anuntat ca denumirea gasita cu ajutorul suporterilor va fi supusa aprobarii in Consiliul Judetean. 

"In urma discutiilor pe care le-am avut cu suporterii clujeni am considerat ca denumirea stadionului trebuie sa fie aleasa de  acestia. Vom porni o campanie de alegere a denumirii stadionului in randul suporterilor. Urmeaza ca acestia sa faca propuneri de nume de fotbalisti care, de-a lungul timpului, au fost la 'U' Cluj, cum sunt doctorul Luca sau Ivansuc, sau alte personalitati ale sportului clujean. Nominalizarile facute vor fi stabilite in final de suporteri si astfel sa avem o denumire care va fi supusa votului Consiliului Judetean Cluj. Viitoarea arena trebuie sa aiba o denumire specifica si care sa reprezinte ceva pentru simbolurile sportului din judetul Cluj", a declarat Valentin Cuibus.

Liderul consilierilor judeteni ai PSD Cluj a declarat ca nu este exclus ca nici varianta anuntat de presedintele CJ Cluj, Alin Tise, care a spus ca stadionul ar putea purta numele unei firme.

Stadionul "Cluj Arena" va fi finalizat in toamna si lurarile costa 35 de milioane de euro.

Comentarii Facebook