Miercuri 17 August

Zi neagră pentru România, valul sinuciderilor continuă. Doi soți și-au pus capăt zilelor în casa lor, răpuși de depresie


În această dimineață un val de sinucideri a zguduit România. O femeie din Timișoara s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje cu doi copii,  toți au decedat în urma impactului. O altă femeie de 35 de ani din Craiova a recurs la același gest aseară și nu a putut fi salvată. Doi soți din județul Timiș au decis să își puna capătul zilelor în propria locuință, răpuși de depresie.

Bărbatul, în vârsta de 59 de ani, era preot la o biserică reformată din localitate. Femeia, mai mică cu 5 ani decât soț, lucra ca și asistentă la cabinetul stomatologic din comună. În aceasta dimineața cei doi au fost găsiți de vecini spânzurați într-una dintre camere, scrie Antena 3

Polițiștii au găsit un bilet de adio prin care cei doi își justifică gestul necugetat, dând vina pe o depresie profundă în care intraseră amândoi.

Azi, în jurul orei 09:10, polițiștii orașului Gătaia, au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 59 de ani și o femeie de 53 de ani, din satul Sculia, au fost găsiți decedați la locuința de domiciliu. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, cei doi soți fiind găsiți spânzurați într-o anexă a casei. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, scrie sursa citată. 

Comentarii Facebook